OM OUTLETLAND

OM OUTLETLAND

Outletland er Danmarks største og bedste børnetøjsoutlet, hvor kunden altid er i fokus. Hos os er prisen presset helt i bund, imens tøjets kvalitet og servicen er forblevet i top. Vi stræber konstant efter at tilbyde attraktive produkter fra kendte børnemærker til den bedste pris. På Outletland.dk finder du mere end 1.000 forskellige produkter og i den fysiske butik har vi altid omkring 1.000 km2 fyldt med tøj. Vi gør opmærksom på, at varesortimentet er forskelligt i den fysiske butik og på Outletland.dk.

Besøg Outletland

Outletland besøger ca 20 danske byer hvert år. Det vil sige, at vi hver måned flytter alle vores lækre produkter i form af bl.a. tøj, sko, accessoires og tøjdyr til nye lokaler. Outlettet bliver løbende fyldt op med nye varer, så du har mulighed for at finde nye varer, hvis du besøger os flere gange i samme by. 

 

Outletland.dk

Outletland startede som en fysisk butik, men vi vil gerne kunne glæde alle Danmarks kvalitetsbevidste forældre på samme tid – og hver dag. Derfor kan du i dag nemt klikke børnetøjet i kurven, og få dage senere modtage det med posten.  

Følg os på de sociale medier

Vil du gerne opdateres omkring Outletlands næste placering, de nyeste varer og deltage i store konkurrencer? Så følg med på vores Facebook og Instagram eller bliv en del af vores VIP klub lige her