HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Persondatapolitik

Cookies
Der benyttes ikke cookies, De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.
 
Logstatistik 
Logstatistik bruges på www.outletland.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.outletland.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Outletland og opbevares af Shopify.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos Shopify.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Outeltland har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen
og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Outletland via e-mail: info@outletland.dk.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Outletland.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og www.outletland.dk

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Outletland.dk

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Outletlands side, er denne af vejledende art. 

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra www.outletland.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med den transportør som du vælger, når du foretager købet. Leveringstid 1-5 dage. I udsalgsperioder og højtider, kan der forekomme længere leveringstid og vi tager forbehold for udsolgte varer.

Risikoen for varer købt af www.outletland.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra www.outletland.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til www.outletland.dk

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, www.outletland.dk har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling I denne butik. Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, MasterCard og Anerican Express. Alle priser i www.outletland.dk - på web-adressen www.outletland.dk - er inkl. Moms. Beløbet trækkes tidligst fra kortholders konto, når varen afsendes.

Fortrydelsesret: www.outletland.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Returvarer sendes til vores lager. Kontakt os for nærmere information.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Du har som forbruger krav på at afprøve varen, som hvis det var i en fysisk butik. Hvis varen er brugt udover hvad der er muligt at afprøve i en fysisk butik, laves der en konkret vurdering af varen, hvad den som brugt kan sælges for til anden forbruger. Ved en eventuel værdigforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Salg til lande udenfor Danmark. Outletland har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra www.outletland.dk. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

Virksomhehdens juridiske navn: Outletland ApS

CVR-nummer: 41320982
Virksomheds adresse: Artillerivej 148, 4. TV, 2300 København S

E-mail adresse: kundeservice@outletland.dk

Kundeservice:
Mandag-fredag 9-17